L’AEDT celebra el seu tradicional sopar d’estiu

La presidenta de les directives tarragonines anuncia que l’associació treballa per crear una comissió de joves empresàries

Redacció / Tarragona

Un any més l'emblemàtica Casa Joan Miret situada a la Rambla Nova de Tarragona s'ha vestit de gala. Tot per un bon motiu, celebrar el tradicional sopar d'estiu de l'Associació d'Empresàries i Directives del Camp de Tarragona (AEDT).

La vetllada va començar amb un còctel de benvinguda a les sòcies, convidats i convidades i també amb unes paraules de la seva presidenta Ana Ibars, que va fer balanç del primer semestre de l'any posant a disposició de les emprenedores, directives i empresàries les eines que ofereix l'associació.

Durant la seva intervenció, la màxima responsable de l'entitat va destacar que «estem treballant per crear una comissió de joves empresàries, perquè puguin aportar el seu frescor i coneixements, i aplicar-ho amb noves i diferents accions dins de l'AEDT, per així continuar unides i continuar enfortint amb diversitat, coneixement i professionalitat la nostra associació». Tanmateix, Ibars va apuntar que «pròximament esperem disposar d'una reunió amb el nou alcalde de Tarragona per així exposar-li diferents plantejaments pel teixit empresarial i, en conseqüència, el benestar social que ens envolta».

Durant el transcurs de la nit, plena d'emocions i amb el concurs de focs artificials de Tarragona com a bon acompanyant, les sòcies i la resta d'assistents van gaudir de l'acurada oferta gastronòmica que ofereix el grup AG Planning i de nombroses sorpreses. Entre elles, un concurs musical que va amenitzar i molt la vetllada, i que va brindar obsequis i regals dels patrocinadors a totes les taules.

L'Associació AEDT va néixer l'any 2015 i el seu objectiu és consolidar una xarxa de dones empresàries i directives a tota la província de Tarragona i ser un referent en el món empresarial dotant a les seves sòcies d'eines, recursos, serveis i formació per assolir els seus objectius professionals. Una de les principals funcions de l'AEDT són les col·laboracions i convenis amb empreses, entitats i associacions amb el propòsit de donar visibilitat al talent femení del Camp de Tarragona.

Notícies relacionades