Salou, el quart municipi turístic amb més reserves a tot Espanya aquest estiu

Ho indiquen les dades d’eBooking, la plataforma espanyola de reserva d’allotjaments turístics en línia

Redacció / Salou

Salou ha aconseguit un destacat rècord aquest estiu, convertint-se en la quarta ciutat amb més reserves hoteleres a Espanya, segons dades proporcionades per eBooking, un reconegut portal de reserves d'allotjament online. Així, la capital de la Costa Daurada se situa en quart lloc, només per darrera de Madrid, Benidorm i Màlaga. L'oferta turística de Salou ha atret l'atenció dels viatgers, superant altres destinacions importants com és el cas de Sevilla o València.

En aquest sentit, els números revelen el bon moment de Salou, per la qual cosa el municipi ha aconseguit atraure una gran quantitat de turistes, tant a nivell nacional com internacional. El seu clima mediterrani, juntament amb les seves platges de sorra fina, els seus paratges naturals, amb rutes i miradors per contemplar la natura i la seva gastronomia ofereixen el marc perfecte per gaudir d'unes vacances de qualitat.

L'alcalde Pere Granados valora molt positivament les dades d'eBooking i les atribueix a l'oferta turística de qualitat de Salou, que "és molt diversa i satisfà tots els gustos, preferències i edats". Així, amb uns espectaculars paratges naturals, una oferta gastronòmica, esportiva i cultural de primer nivell, una ampla gama d'activitats nàutiques i d'aventura, i un atractiu parc temàtic, la ciutat ofereix als visitants i residents una experiència completa i molt enriquidora.

Així mateix, Granados posa en valor l'estreta col·laboració entre el sector privat i l'Ajuntament i remarca, en aquest sentit, que "ha tingut un paper essencial en l'èxit de Salou com a destinació turística líder. Les campanyes de promoció i màrqueting impulsades des del Patronat Municipal de Turisme han posat el focus en els atractius de la ciutat, així com en les seves infraestructures turístiques de primer nivell, incloent, a més, una planta d'allotjament molt competitiva".

Notícies relacionades