Els Premis Cambra 2023 distingiran 15 empreses del territori

També es lliuraran 3 premis d'honor per subratllar trajectòries d'institucions i empresaris del territori

Redacció / Reus

Els Premis Cambra 2023 se celebraran dimecres 22 de novembre, a les 19 hores, a l'Auditori Antoni Gaudí del Palau de Congressos firaReus Events. Reconeixeran 15 empreses del territori i es lliuraran 3 premis d’honor. 

El president de la Cambra de Comerç de Reus, Mario Basora, ha expressat que el títol de l'edició d'enguany dels Premis Cambra -Del territori al món- són "un reconeixement a l'esforç, el talent i la visió empresarial de les cinc comarques que conformen la Cambra reusenca". En total es lliuraran un total de quinze reconeixements, un per comarca que conforma el territori Cambra Reus, separats en tres categories: Competitivitat, Innovació, Digitalització i Sostenibilitat; Comerç Exterior i la d'Emprenedoria, Formació i Ocupabilitat.

Basora ha afegit que l'objectiu és "reconèixer diverses realitats empresarials que s'han distingit en algun dels àmbits guardonats" i ha posat èmfasi en la voluntat de "realçar el teixit d'empreses de l'àmbit territorial de la Cambra que comprèn les comarques del Baix Camp, Conca de Barberà, Priorat, Ribera d'Ebre i Terra Alta". "Per nosaltres és molt important que les empreses de les cinc comarques se sentin reconegudes i, aquest cas, és una mostra més del valor de la Cambra per treballar en xarxa i fer territori".

Per la seva banda, el regidor d'Empresa, Formació i Ocupació de l'Ajuntament de Reus, Òscar Subirats, ha subratllat el paper de la Cambra de Comerç de Reus "com administració que posa en pràctica des de fa temps el concepte d'àrea metropolitana en el teixit empresarial del territori que comprèn". "L'aposta per l'empresa i l'emprenedoria és la millor política existent per donar suport a l'empresariat i generar ocupació".

Premis d'Honor 2023

A més de les distincions a les realitats empresarials, el jurat dels Premis Cambra 2023 ha decidit entregar tres premis d'honor per subratllar trajectòries d'institucions i empresaris del territori en les categories de Comunicació, Compromís amb el territori i Trajectòria Professional.

Com és habitual, l'acte de lliurament dels Premis Cambra també realça el talent cultural de la ciutat. En aquest sentit, durant el certamen hi haurà diverses intervencions artístiques sorpresa sobre l'escenari de l'Auditori de firaReus Events.

Els Premis Cambra 2023 seran presidits pel secretari d'Empresa i Competitivitat de la Generalitat de Catalunya, Albert Castellanos, i comptaran també amb les intervencions del president de la Cambra de Comerç de Reus, Mario Basora; de la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó; i l'alcaldessa de l'Ajuntament de Reus, Sandra Guaita.

Així mateix, l'entrega de les distincions empresarials aniran a càrrec dels representants dels Consells Comarcals que conformen el territori Cambra Reus (Baix Camp, Conca de Barberà, Priorat, Ribera d'Ebre i Terra Alta), mentre que els premis d'honor els oferiran el director d'Institucions de CaixaBank a la direcció territorial de Catalunya, Joaquim Macià; Albert Castellanos i el regidor d'Empresa, Formació i Ocupació de l'Ajuntament de Reus, Òscar Subirats.

La gala, que serà retransmesa en directe per Canal Reus TV, compta amb el patrocini de diverses empreses i institucions, destacant el suport de CaixaBank i de la regidoria d'Empresa, Formació i Ocupació de l'Ajuntament de Reus.

Notícies relacionades