Repsol i la seva Fundació obren una nova convocatòria d'ajuts a entitats socials

• Els projectes que optin a la convocatòria, amb una dotació total de 15.000 euros, han de ser de caràcter local i cal que prestin especial atenció a actuacions relatives a col·lectius vulnerables, discapacitat i dependència

Repsol continua amb la seva política d'ajuts a entitats socials. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

El complex industrial de Repsol a Tarragona i Fundación Repsol posen en marxa una nova convocatòria per a projectes socials que es desenvolupin a l'entorn del complex industrial de Tarragona. El termini de presentació de candidatures finalitza el pròxim 15 d’octubre.

Repsol i la seva Fundació han obert un nou programa d’ajuts a projectes que tractin col·lectius vulnerables o discapacitat i dependència. D’aquesta manera, l’empresa ubicada a la Pobla de Mafumet destinarà un total de 150.000 euros a repartir entre els projectes triats.

Les propostes han de seguir les següents línies d'actuació prioritàries:

Col·lectius vulnerables: és a dir, que afavoreixin la promoció i desenvolupament integral de les persones en situació de pobresa i vulnerabilitat, i que contribueixin a la igualtat d'oportunitats i la inserció social; promoció del desenvolupament social i educatiu d'infants i joves de famílies en situació de pobresa; projectes de suport escolar per a aquests col·lectius i d'oci infantil; així com d'atenció a necessitats bàsiques, o promoció d'hàbits saludables i millora en la qualitat de vida.

Discapacitat i dependència: és a dir que tinguin com a objectiu promoure la qualitat de vida de les persones amb discapacitat, oci inclusiu i desenvolupament psicosocial d'aquest col·lectiu.

El termini de presentació de candidatures finalitza el pròxim 15 d'octubre i les entitats interessades, segons informa la companyia, hauran d'enviar tota la documentació a través del correu electrònic repsoltarragona(ELIMINAR)@repsol.com.

La llista dels projectes guanyadors es publicarà el novembre als webs de l’empresa i la Fundació, on també es poden trobar les bases de la convocatòria.

Notícies relacionades