Tarragona, seu de la trobada internacional del transport de productes forestals

Se celebrarà del 16 al 18 de setembre i hi participaran 600 representants i 50 expositors de 25 països diferents

Carregament de paper al Port de Tarragona. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

El Parc de les Granotes i l’amfiteatre romà de la ciutat acolliran la cerimònia inaugural mentre que el centre de convencions de Port Aventura serà la seu d’aquesta cimera internacional organitzada per la International Forest Products Transport Association (IFPTA) que se celebra cada dos anys i que enguany compleix la 23a edició. El Port de Tarragona en serà l’amfitrió.

Tarragona serà l’epicentre del transport de productes forestals del 16 al 18 de setembre. La ciutat, juntament amb Port Aventura, es convertirà en la seu de la cimera mundial del sector que reunirà a 600 representants de tot el planeta —Europa (61%), Amèrica del Nord (25%), Amèrica del Sud (7%), Àsia (4%), Orient Mitjà (2%) i Oceania (1%)— amb un total de 50 expositors de 25 països diferents.

El Pulp&Paper Industry Transport Symposium, que així s'anomena la cita, es fa cada dos anys i és la primera vegada que es durà a terme a l'Estat. Aquesta és la 23a edició. El seu objectiu és analitzar les tendències en el transport mundial, la manipulació de materials i la distribució de productes forestals. "Marcarà les decisions estratègiques de les empreses del sector en els pròxims anys", asseguren des del Port de Tarragona, que juntament amb Euroports farà d'amfitrió de la cita. Des del Port afirmen que aquesta infraestructura va moure l’any passat  unes 600.000 tones de pasta de paper i derivats.

La cerimònia inaugural serà el setze de setembre al Parc de les Granotes i a l'amfiteatre de Tarragona. La resta del programa es desenvoluparà al centre de convencions de PortAventura

Notícies relacionades