La Cambra de Reus es reuneix amb el Consell Comarcal del Priorat amb l'objectiu que aquesta institució aculli una oficina seva

La trobada forma part de la ronda de contactes de l'ens cameral amb els diferents Consells per tal de crear despatxos descentralitzats de l'entitat reusenca

Redacció / Falset

L'objectiu és apropar els serveis de la Cambra de Comerç de Reus a les empreses de tota la seva demarcació (Baix Camp, Conca de Barberà, Priorat, Ribera d'Ebre i Terra Alta). D'aquesta manera es compleix un dels propòsits principals de la nova direcció de l'ens en l'etapa que es va iniciar el mes de maig passat.

El president de la Cambra de Reus, Jordi Just, s'ha reunit avui amb el president del Consell Comarcal del Priorat, Xavier Gràcia, el conseller d'Empresa, Lluís de l'Arca, el cap de l'àrea de Promoció Econòmica, Josep M. Coll, i el gerent Joan F. Reig per tal d'exposar la proposta de l'ens cameral que consisteix a crear oficines descentralitzades de l'entitat dins de les seus dels Consells. La finalitat d'aquesta iniciativa és apropar els serveis de la Cambra de Comerç de Reus a les empreses ubicades en les diferents comarques de tota la seva demarcació.

Els responsables del Consell Comarcal del Priorat s'han mostrat receptius a l'oferiment de la Cambra que inicia d'aquesta manera la ronda de contactes que l'haurà de dur als altres Consells (Conca de Barberà, la Ribera d'Ebre i la Terra Alta).

"La raó de ser d'aquest mandat a la Cambra és fer arribar a tot el territori la nostra feina en favor de la competitivitat de les empreses, ja sigui en els programes de suport a la internacionalització, la formació, l'orientació als emprenedors, entre altres serveis", ha dit Just, que també s'ha trobat els representants de la DOQ Priorat i la DO Montsant.

Notícies relacionades