Deltebre acollirà els pròxims 23 i 24 d'octubre la segona edició d'una trobada sobre ecoturisme

El Fòrum ENS (Ecologia, Natura i Sostenibilitat) reunirà un total de 200 professionals del sector

Compareixença del director general de Turisme, Octavi Bono, i l'alcalde de Deltebre i president del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Lluís Soler. FOTO: ACN.
Redacció / Deltebre

El principal eix del fòrum se centrarà a ampliar el període de temps en què els turistes i clients fan ús de l’ecoturisme.

Deltebre serà la seu del Fòrum ENS (Ecologia, Natura i Sostenibilitat) els pròxims 23 i 24 d’octubre en què es debatrà sobre el present i el futur de l’ecoturisme amb la presència d’uns 200 professionals del sector. Un dels principals temes serà desestacionalitzar aquest sector, que en el total de Catalunya concentra el 47% dels clients en els quatre mesos d’estiu. "L'objectiu ha de ser activar mesos com abril i maig o octubre i novembre. Mesos en els quals el nivell d'activitat podria ser més alt del que és. Caldria trobar quins productes i serveis, a qui adreçar-li, a quin segment mercat perquè en aquests extrems, ultrapassant el 47% d'activitat al tram central, tenim la possibilitat de créixer", diu Octavi Bono, director general de Turisme.

Bono assegura que l’ecoturisme creix a ritmes d'entre el 5 i el 7% -tres vegades més que el turisme convencional- i arrossega uns 8.000 milions de visites anuals als diferents espais naturals del món.

Notícies relacionades