Fundación Repsol posa en marxa una nova edició d'"Energia amb consciència"

Es tracta d'un programa educatiu adreçat a alumnes de tercer i quart d'ESO per a conscienciar-los de l'ús responsable dels recursos energètics

Una imatge d'anteriors edicions d'Energia amb consciència. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

Fundación Repsol ha obert el termini d'inscripció per als centres educatius tarragonins que vulguin participar en la nova edició del programa educatiu Energia amb consciència. Els interessats han d'omplir un formulari abans del 14 d'octubre.

Aprendre, tot divertint-se, sobre la manera com s’ha de fer un ús responsable de l’energia. Això és “Energia amb consciència”, un programa educatiu de la Fundación Repsol que està adreçat a alumnes de tercer i quart d’ESO. Els estudiants que hi participin viuran una simulació d’auditoria energètica i aprendran com es pot estalviar en les factures dels consums energètics.

Els alumnes poden fer propostes per aconseguir una eficiència energètica més gran. Els dos centres educatius que facin les millors propostes després de participar en el campionat Energia amb consciència rebran un premi en metàl·lic per posar en marxa les millores recollides en l'auditoria.

Des de la posada en marxa d'aquest programa, ja hi han participat 16 centres educatius de Tarragona i més de 900 alumnes de secundària de la demarcació.

Notícies relacionades