La Cambra de Comerç de Reus obrirà una oficina a les instal·lacions del Consell Comarcal de la Terra Alta

L'objectiu d'aquesta delegació és apropar els serveis de l'entitat cameral a les empreses de la comarca

Una imatge de la trobada entre els representants de la Cambra de Comerç de Reus i el Consell Comarcal de la Terra Alta. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Gandesa

La Cambra fa mesos que es reuneix amb diversos consells comarcals per obrir aquestes oficines descentralitzades i oferir d’aquesta manera un millor servei a les empreses que formen part de la demarcació de l’ens cameral reusenc.

La Cambra de Comerç de Reus tindrà una oficina descentralitzada al Consell Comarcal de la Terra Alta després que el president de l’ens cameral reusenc, Jordi Just, i la presidenta de la institució comarcal, Neus Sanromà, s’hagin reunit aquest matí. Aquesta obertura d’una delegació de la Cambra fora de la capital del Baix Camp respon amb la necessitat de l’entitat d’apropar-se a les empreses del territori. “Tot allò que suposi un benefici per al teixit econòmic de la comarca és molt ben rebut, i sens dubte que la Cambra ens pot aportar molt en aquest camp", ha dit Sanromà.

Per la seva part, Jordi Just s’ha refermat en un dels seus eixos principals des que va arribar al càrrec la primavera passada, arribar a les empreses del territori. “A la nostra demarcació tenim cinc comarques i hem de ser capaços d'arribar a totes les empreses d'aquest territori amb la mateixa intensitat perquè la distància geogràfica no sigui un obstacle per als empresaris que necessitin els nostres serveis”.

Aquestes oficines descentralitzades ja s'han presentat a altres comarques com el Priorat i la Conca de Barberà, i pròximament es farà també a la Ribera d'Ebre.

Notícies relacionades