Arriba el concurs de Mestre Major Romescaire de Tarragona

Es farà al barri del Serrallo el 2 i 3 de novembre i donarà el tret de sortida a les Jornades Gastronòmiques del Romesco

Un moment de la presentació del concurs. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

El concurs se celebra de forma biennal des de l’any 1951 i es tota una tradició al barri mariner de Tarragona.

El barri del Serrallo de Tarragona tornarà a ser l’escenari del concurs de Mestre Major Romescaire per triar la persona que sigui capaç de fer millor aquest típic plat mariner, el romesco. El concurs es farà els dies 2 i 3 de novembre i seran el punt de partida de les Jornades Gastronòmiques del Romesco que se celebraran en aquest barri de pescadors del 5 al 17 de novembre.

A banda del concurs de Mestre Major Romescaire es farà per primera vegada un altre concurs en relació a aquest plat, però que estarà destinat als nens, el de Mestre Petit Romescaire. A més, s’oferirà una degustació popular de romesco entre tots els assistents. “Ens hem trobat a molta gent que té ganes de fer coses, de canviar la ciutat. El romesco és 100% Tarragona i 100% Serrallo”, va dir Javier Escribano, president de l’Associació d’Hostalaria de Tarragona Ciutat en la presentació del concurs que es va fer ahir al petit teatre del Serrallo.