El Port de Tarragona i ChemMed participen en la reunió anual de l’European Petrochemicals Association

Ambdues entitats també han format part a la conferència Argus Olefins & Aromatics, European Seminar que també es va celebrar a Berlin

Una imatge de les reunions mantenides pel president del Port. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

L'EPCA és la principal xarxa europea de negocis per a la comunitat empresarial petroquímica. En aquesta reunió anual s'han donat cita més de 700 empreses químiques i prop de 2.500 assistents de 54 països d'arreu del món.

El president del Port de Tarragona i president de ChemMed, Josep Maria Cruset, i la directora Comercial i de Desenvolupament de Negoci i directora de ChemMed, Genoveva Climent, han encapçalat la presència del Port de Tarragona a la reunió anual de l'European Petrochemicals Association (EPCA) de la qual el Port n'és soci. La trobada s'ha celebrat del dia 6 al 9 d'aquest mes d'octubre a Berlin (Alemanya).

L'EPCA és la principal xarxa europea de negocis per a la comunitat empresarial petroquímica. Ofereix als membres de tot el món l'oportunitat de conèixer a líders de la indústria i parts interessades externes i mantenir-se al corrent dels desenvolupaments del mercat internacional, així com les tendències tecnològiques i socials. En aquesta reunió anual s'han donat cita més de 700 empreses químiques i prop de 2.500 assistents de 54 països d'arreu del món.

Conferència Argus
El Port de Tarragona també ha participat en la conferència Argus Olefins & Aromatics, European Seminar, que es va celebrar a la mateixa ciutat europea i de la que en són patrocinadors el Port i ChemMed.

Argus és una consultoria de renom dins del sector petroquímic i en la seva conferència va reunir productors, comerciants, distribuïdors i analistes de mercat que va debatre durant el seminari sobre les tendències de la demanda i l'oferta, l'ampliació de capacitat mundial i els fluxos comercials.

Notícies relacionades