Els acords de les comunitats de veïns, protagonistes en la Jornada de Turisme

L'acte, organitzar per l'Associació d'Apartaments, ha tractat la prohibició de l'activitat turística en apartaments turístics i l'augment de les quotes

Una imatge d'una de les conferències que s'han celebrat. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Mont-Roig del Camp

La jornada ha comptat amb més de 50 professionals del sector que han assistit i participat en les diferents conferències que s’han celebrat.

La Casa de Cultura de Mont-roig del Camp ha estat l’escenari de la Jornada de Turisme organitzada per l’Associació d’Apartaments Turístics Costa Daurada i Terres de l’Ebre (AAT) i que ha comptat amb la presència de 50 professionals del sector. Durant la jornada s’han celebrat diferents conferències i en la primera d’elles, Ibana Pacheco, membre de la Junta Directiva de l'AAT; Quim Cristià, Vicepresident de l'AAT, i Òscar Busquets de l'Institut Qualitas, Advocat i Assessor Jurídic de l'AAT han tractat l'afectació dels acords de les Comunitats de Propietaris sobre la prohibició de l'activitat turística en habitatges d'ús turístic, així com l'augment de les quotes.

“Es tracta d'una gran oportunitat perquè els professionals de l'àmbit dels apartaments
puguin compartir coneixements i traslladar les seves inquietuds davant de l'evolució constant que presenta un sector tan dinàmic", ha explicat Joan Calvet, president de l’AAT.

Notícies relacionades