L'aeroport de Reus augmenta un 10,6% l'oferta de places amb el Regne Unit durant la temporada d'hivern

Suposa un creixement de 25.816 seients; Nothingham/East Midelands i Leeds, les que més augmenten

Una imatge d'arxiu de l'interior de l'aeroport de Reus. FOTO: ACN.
Redacció / Reus

Girona-Costa Brava creix un 8,1% fins a arribar als 244.000 seients i l'aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat, amb 23,3 milions de places, augmenta la seva programació un 4,4% respecte al mateix període de l'any passat

L'aeroport de Reus oferirà un 10,6% més de places per a viatjar al Regne Unit en comparació a les que oferia la passada temporada d'hivern. Així, aquesta instal·lació reusenca arribarà als 25.816 seients per, sent les destinacions de Nothingham/East MidlandsLeeds, amb un 255,4% d'increment, Leeds (100%) i Manchester (64%) les que més creixen.

Per la seva banda, el Girona-Costa Brava creix un 8,1% fins a arribar als 244.000 seients aquesta temporada d'hivern. S'incorporen dues noves rutes, Alguer i Bremen. Augmenta l'oferta de seients a Europa un 9,8% i a Àfrica un 2,3%. Itàlia, Alemanya, Països Baixos i la Federació Russa es mantenen com els països amb més seients programats, i destaca notablement el creixement de les connexions amb el Regne Unit, que comptarà aquesta temporada amb un 264,4% més d'oferta que durant la temporada d'hivern anterior.

L'aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat, el més gran de tots, amb 23,3 milions de
places, augmenta la seva programació un 4,4% respecte al mateix període de l'any passat. El nombre de places previstes s'incrementa, fonamentalment, en els vols internacionals, que assoleixen la quota del 71,5% de la seva operativa i creixen un 6,26% respecte a 2018. De les 20 noves rutes previstes, nou corresponen a vols internacionals de curt o mig radi i vuit a operacions de llarg recorregut, un fet que converteix a l'Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat en l'aeroport de la xarxa d'Aena amb més noves rutes de llarg abast programades per aquesta temporada.

Notícies relacionades