El Port invertirà 150 milions d'euros en els pròxims quatre anys

Aquesta partida forma part de l'anomenat Pla d'Empresa 2020 i que s'ha concretat avui en una reunió amb Puertos del Estado

Una imatge de la reunió dels responsables del Port de Tarragona i els de Puertos del Estado. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

La Zona d’Activitats Logístiques (ZAL), una de les iniciatives més importants, necessitarà, per exemple, una inversió de 20 milions d’euros.

El Port de Tarragona destinarà 150 milions d’euros a inversions en diferents projectes en els pròxims quatre anys. Així s’ha certificat en la reunió amb Puertos del Estado d’aquest matí i que ha servit, entre altres coses, per a aprovar el Pla d’Empresa 2020, una mena de full de ruta per a dissenyar les inversions del Port.

Així, la Zona d'Activitats Logístiques (ZAL), un espai d’un milió de metres quadrats destinats a la construcció de naus per acollir activitats logístiques, rebrà 20 milions d’euros dins del Pla d’Empresa. Una altra de les inversions, de 10 milions, és l’anomenat port sec de Guadalajara-Marchamalo. Es tracta d’una infraestructura situada al “Corredor de Henares” per a millorar la intermodalitat i connectar el Port de Tarragona amb el centre de la península.

Notícies relacionades