El 98,5% dels periodistes qualifiquen de bona o molt bona l'aplicació de convocatòries de rodes de premsa

ConvoAPPTGN, que permet notificar als professionals de la comunicació sobre els diferents actes, és una iniciativa del Col·legi de Periodistes juntament amb el suport de Repsol

Un moment de la presentació dels resultats a la seu del Col·legi de Periodistes a Tarragona. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

Un total de 434 usuaris s'han donat d'alta de l'aplicació per estar al dia del calendari de rodes de premsa. D'aquests, un 45% són periodistes de mitjans i un altre 40% treballen en gabinets de comunicació

El 98,5% dels usuaris de ConvoAPPTGN, l’eina que fa un any va començar a rodar després d’una iniciativa de la demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes i amb el suport de Repsol, consideren que l’aplicació és bona o molt bona. ConvoAPPTGN és una agenda de rodes de premsa i l’aplicació és emprada majoritàriament per periodistes.

Un total de 434 usuaris s'han donat d'alta de l'aplicació per estar al dia del calendari de rodes de premsa. D'aquests, un 45% són periodistes de mitjans i un altre 40% treballen en gabinets de comunicació. Destaca que el 15% són estudiants de la Universitat Rovira i Virgili (URV), que treballen sobre el calendari en algunes assignatures del Grau de Periodisme.

El 87% dels usuaris visiten l'aplicació amb molta freqüència (entre dos i tres cops per setmana o diàriament) i el 97% assegura que és una eina que els hi facilita la feina.

ConvoAPPTGN ha publicat en un any 2.044 convocatòries de premsa enviades per 207 entitats. Ajuntaments, consells comarcals, Diputació de Tarragona, Generalitat, Subdelegació del Govern, partits polítics, universitat, entitats socials o mediambientals o actors econòmics com el Port de Tarragona, AENA, l'Associació Empresarial Química de Tarragona o PortAventura figuren en el llistat de convocants.

Notícies relacionades