L'aeroport de Reus posa en funcionament 1.600 metres quadrats de les noves instal·lacions

Coincidint amb la temporada d'hivern s'ha completat la primera fase d'ampliació i remodelació de la terminal

Una image de la terminal de Reus. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

La finalització de les obres d'ampliació de l'Edifici Terminal, que hauran suposat una inversió de 12 milions d'euros, està prevista per la pròxima primavera de 2020, coincidint amb la nova temporada d'estiu.

L’aeroport de Reus ha posat en servei els primers 1.600 metres quadrats de l’ampliació i remodelació de la terminal tot coincidint amb l’inici de la temporada d’hivern. Així, s'ha obert la zona de les noves portes d'embarcament 8 i 9, equipades amb tots els serveis necessaris per al seu ús, mentre es prossegueix amb les obres d'ampliació de l'edifici. Els passatgers poden accedir als nous espais directament des de l'actual zona de facturació a través d'un corredor habilitat amb una cabina de control de passaports per a les operacions No Schengen.


La finalització de les obres d'ampliació de l'Edifici Terminal, que hauran suposat una inversió de 12 milions d'euros, està prevista per la pròxima primavera de 2020, coincidint amb la nova temporada d'estiu. Al seu terme, l'Aeroport de Reus haurà ampliat la superfície de les terminals en prop de 4.500 metres quadrats i haurà augmentat la seva capacitat fins als 2.560 passatgers per hora, 760 més que en l'actualitat.

Notícies relacionades