L'Ajuntament de Flix i el Consell Comarcal disposaran d'1,3 milions d'euros per a contractar personal per a la reforestació de les zones afectades per l'incendi

Els diners arribaran mitjançant el Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) del Departament de Treball està adreçat a oferir feina a persones en situació d'atur

Uns operaris treballant dies després de l'incendi. FOTO: ACN.
Redacció / Flix

Les tasques previstes en aquests municipis inclouen la neteja, la reforestació i la reconstitució de terrenys forestals.

L’Ajuntament de Flix i el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre rebran 1,3 milions en concepte de subvenció per part del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya per a formar i contractar persones  en situació d'atur perquè efectuïn tasques de prevenció a la zona afectada per l'incendi de la Ribera d'Ebre.

Així, l’Ajuntament de Flix rebrà 964.392 euros i el Consell Comarcal 326.324 euros. Les tasques previstes en aquests municipis inclouen la neteja, la reforestació i la reconstitució de terrenys forestals.

Notícies relacionades