Salou aconsegueix la seva primera estrella Michelin amb el restaurant Deliranto del xef Josep Moreno

Amb Deliranto, ja són sis els restaurants amb estrella Michelin a la demarcació de Tarragona: Can Bosch, Rincón de Diego, Villa Retiro, Les Moles i l'Antic Molí

Moreno rebent la distinció de la Guia Michelin ahir al vespre a Sevilla. FOTO: ACN.
Redacció / Salou

Moreno havia liderat dos projectes a Tarragona previs a la seva arribada a Salou: Sirco, al Port Tàrraco i Sirco Airlines al carrer Major.

La demarcació de Tarragona compta amb un restaurant més amb estrella Michelin després que Deliranto (Salou), rebés aquesta distinció de la prestigiosa guia culinària ahir al vespre a Sevilla. La població de la Costa Daurada s'estrena en aquest apartat i s'uneix a quatre municipis més de la demarcació amb estrella Michelin. Així, ara hi ha sis estrelles a les comarques tarragonines: Can Bosch i Rincón de Diego (Cambrils), Les Moles i l'Antic Molí (Ulldecona) i Villa Retiro (Xerta).

"Els nostres menús expliquen un conte. Ara acabem de fer el del Petit Príncep. Cada Nadal fem el Conte de Nadal de Charles Dickens i al febrer començarem amb Morfeu. Cada menú és diferent, cada època ens inspira de forma diferent", ha dit Pep Moreno, xef de Deliranto, que ha volgut reconèixer la feina del seu equip després de molts anys. Moreno, que abans d'aterrar a Salou havia tingut dos establiments a Tarragona -Sirco, al Port Tàrraco i Sirco Airlines al carrer Major- rep d'aquesta manera el premi a una llarga trajectòria de qualitat i innovació en les seves propostes gastronòmiques.

Notícies relacionades