El "Med Hub Day" reuneix més de 80 professionals per analitzar la competitivitat dels ports de la Mediterrània

En aquesta edició es vol informar sobre els nous fluxos de líquids a dojo i treballar en xarxa amb clients potencials

Un moment del Med Hub Day que s'ha fet al teatre del Serrallo. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

En la jornada d'avui, Arnaud Waché, de la firma AWBPSolution, ha fet una xerrada amb el títol  d'"Avantatges dels Ports Mediterranis" i tot seguit ha continuat amb una visita a la terminal de Vopak Terquimsa situada dins del Moll de la Química. Demà es preveuen cinc ponències més.

Des d’avui i fins demà el teatre del Serrallo és l’escenari de la tercera edició del Med Hub Day, unes jornades que reuneixen més de 80 professionals de la logística de productes químics i petroquímics per analitzar el potencial dels ports de la Mediterrània i, en particular del Port de Tarragona, com a plataformes logístiques per a tràfics de líquids. Les jornades, patrocinades per Vopak Terquimsa, Tepsa i Euroenergo, i amb el suport d'Storage Terminals Magazine i Tank Storage Magazine, compten amb la participació de responsables d'empreses de França, Itàlia, Portugal, Regne Unit, Països Baixos i Bèlgica, entre d'altres.

Segons els organitzadors, els objectius de la trobada són oferir informació sobre els nous fluxos de granels líquid a la regió mediterrània; treballar en xarxa amb clients potencials, companyies i altres parts interessades en la indústria de la cadena de subministrament; i ajudar a identificar oportunitats de negoci i àrees d'atenció per millorar la competitivitat de les empreses del sector.

En la jornada d’avui, Arnaud Waché, de la firma AWBPSolution, ha fet una xerrada amb el títol  d’"Avantatges dels Ports Mediterranis" i tot seguit ha continuat amb una visita a la terminal de Vopak Terquimsa situada dins del Moll de la Química. Demà es preveuen cinc ponències més.

Notícies relacionades