La presidenta de la Diputació reclama que l'aeroport de Reus sigui la "quarta pista del Prat"

La màxima representant de la institució va demanar més inversions per aquesta infraestructura i per a l'estació intermodal del ferrocarril

La presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó, durant el seu discurs. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

Noemí Llauradó va aprofitar la celebració de la 29a edició de la Nit del Turisme per a reclamar més inversions en dues instal·lacions clau per al creixement econòmic del territori.

La presidenta de la Diputació de Tarragona Noemí Llauradó va reclamar més inversions per a l’aeroport de Reus i per a l’estació intermodal del ferrocarril en el seu discurs a la 29a edició de la Nit del Turisme que es va celebrar ahir al vespre a la Tàrraco Arena Plaça (TAP). Llauradó va demanar que les inversions necessàries a l’aeroport el permetin actuar com a quarta pista de l’aeroport Josep Tarradellas (El Prat) perquè “suposaria un gran pas qualitatiu i quantitatiu per al turisme del conjunt de les nostres comarques".

Sobre el ferrocarril, Llauradó va manifestar la necessitat de treballar conjuntament amb altres administracions "per tal que l'estació ferroviària intermodal de l'aeroport sigui una realitat que doni resposta integral a les necessitats de la mobilitat en aquesta àrea metropolitana, la segona de Catalunya". 

Les reclamacions de Llauradó són un capítol més de les demandes del territori en aquestes dues infraestructures que es consideren clau en el desenvolupament econòmic de les comarques tarragonines.

Notícies relacionades