FiraReus acull una jornada sobre impressió 3D en sectors industrials

Els impulsors són Intech3D amb la col·laboració de Bcn3D, volen donar a conèixer la impressió 3D a les empreses del territori perquè les puguin veure en funcionament

Una imatge de les aplicacions 3D que es mostraran durant la jornada. FOTO:CEDIDA.
Redacció / Reus

L'objectiu d'aquesta jornada és donar a conèixer la fabricació additiva amb impressores 3D com un mètode que permet aconseguir noves quotes d'eficiència operativa en els processos de producció de prototips i al mateix temps, millorar els costos i temps de fabricació.

FiraReus acull durant tot el dia d’avui una jornada sobre impressió 3D en sectors industrials per tal que les companyies del territori puguin conèixer més sobre aquesta aplicació. Els organitzadors de la jornada és Intech3D amb la col·laboració de Bcn3D i l’objectiu de la trobada és conèixer la fabricació additiva amb impressores 3D com un mètode que permet aconseguir noves quotes d'eficiència operativa en els processos de producció de prototips i al mateix temps, millorar els costos i temps de fabricació.

Durant el matí hi haurà la conferència deJohn Amin, CEO d'Intech 3D, qui explicarà les solucions d'impressió 3D i els casos d'èxit de l'empresa Intech3D. A continuació, Jesse Wiggings, project engineer de Bcn3D, explicarà el procés d'internacionalització de la seva empresa, la qual actualment distribueix els seus productes arreu del món. Per acabar, es durà a terme un showroom on es podrà veure les impressores 3D en funcionament i també peces fabricades amb impressores 3D, que són casos d'èxit reals. Un cop acabada la jornada, es farà un dinar de networking, per fomentar els contactes entre les empreses organitzadores i el públic assistent.

Notícies relacionades