Els comerciants de Tarragona també formaran part del Black Friday tot i que asseguren que els "perjudica"

L'Associació de Comerciants Via T de Tarragona farà descomptes entre divendres i diumenge, cap de setmana on s'encendran els llums de Nadal

Un moment de la presentació de la campanya "Arrodonim el Nadal". FOTO: ACN.
Redacció / Tarragona

Per a la campanya nadalenca, la Via T ha preparat l'eslògan "Arrodonim el Nadal" que té un pressupost de 215.000 euros i s'han programat gairebé 120 propostes per dinamitzar la ciutat.

Els comerciants de Tarragona que formen part de l'Associació de Comerciants Via T de Tarragona ha decidit tornar a fer descomptes pel Black Friday tot i admetre que és una campanya que els "perjudica". Així ho ha assegurat Judith Sentís, dinamitzadora de La Via T, que ha afirmat que el Black Friday "perjudica però t'hi has de posar perquè constantment el comerç està canviant" i ha apuntat que "el petit comerciant s'està ofegant, però si no hi entres, et quedes exclòs".

Sentís creu que els petits botiguers no poden fer els mateixos descomptes que les grans superfícies i ha admès que "internet ens està fent molt mal". Els petits comerços de Tarragona celebraran el Black Friday entre divendres 29 i diumenge 1 de desembre. Per incentivar la dinamització de la ciutat han preparat uns tallers musicals i de ball, a més d'atraccions infantils a la plaça Verdaguer.

En aquest cap de setmana s'encendran, a més, els llums de Nadal. Per a la campanya nadalenca, la Via T ha preparat l'eslògan "Arrodonim el Nadal" que té un pressupost de 215.000 euros i s'han programat gairebé 120 propostes per dinamitzar la ciutat.

Notícies relacionades