L'Estat assegura que la variant de Vandellós del Corredor del Mediterrani entrarà en funcionament "en les pròximes setmanes"

Així ho ha afirmr el secretari d'Estat d'infraestructures del govern central en una reunió amb més e 1.500 empresaris i agents socials a Elx

Una imatge del ramal d'enllaç entre el Corredor Mediterrani i l'estació del Camp de Tarragona. FOTO: ACN.
Redacció / Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Pedro Saura ha reiterat el "compromís" de l'administració estatal amb l'obra i ha recordat que l'eliminació del coll d'ampolla entre Vandellòs i Tarragona permetrà escurçar en mitja hora el temps de trajecte entre Barcelona i València.

La variant de Vandellós podria entrar en funcionament molt aviat. Així ho ha assegurat Pedro Saura, secretari d'Estat d'Infraestructures del govern espanyol, en una reunió amb 1.500 empresaris i agents socials que s’ha fet a la ciutat d’Elx. A la reunió, que duïa per nom “Acte Empresarial i segona revisió semestral de 2019”, Saura ha reiterat el "compromís" de l'administració estatal amb l'obra i ha recordat que l'eliminació del coll d'ampolla entre Vandellòs i Tarragona permetrà escurçar en mitja hora el temps de trajecte entre Barcelona i València.

El secretari d’Estat ha explicat que el Ministeri de Foment "continua avançant" en la resta de trams del corredor per posar-los en servei al més aviat possible com una "peça clau" de la planificació ferroviària. El govern espanyol ha destinat a l'obra uns 2.000 milions d'euros i que continua incompleta després de pràcticament dos dècades de projectes, treballs i reivindicacions.

Notícies relacionades