Fins a 13 guardonats en la gala dels Premis Emprèn de la Diputació de Tarragona

Els guanyadors de cada categoria han rebut 5.000 euros cadascun mentre que les altres iniciatives guardonades van percebre 1.000 euros cadascuna

Una imatge de l'entrega de premis. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

Els premis volen fomentar l'esperit emprenedor i la innovació i promoure l'ocupació i l'economia del territori amb la creació de noves empreses.

La Diputació de Tarragona va entregar ahir els Premis Emprèn en el marc e la primera Jornada Connect@, un trobada de l'ocupació i l'emprenedoria al Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i el Baix Penedès. Els premis, en paraules dels representants d’aquesta administració provincial, volen fomentar l'esperit emprenedor i la innovació i promoure l'ocupació i l'economia del territori amb la creació de noves empreses.

D’aquesta manera, El Racó de l'Esquirol (Horta de Sant Joan) en categoria Turisme, cultura i experiències, Belty/Treematernity (Tortosa) en la categoria Salut i esport),   Kainkun Care (Reus) en Tecnologia i innovació,  Botànica, cosmètica conscient (Montblanc) en Eficiència energètica i sostenibilitat, i  La Titaranya (Valls) en Economia social, es van endur els premis.

A banda dels anteriors guardonats, 7a edició dels Premis Emprèn va reconèixer també altres iniciatives empresarials de les diferents categories: el marketplace per localitzar esdeveniments Caigo, de la Pobla de Mafumet; l'espai cerveser Twins Craft Beer, de Tarragona; l'aplicació Gastrocat Experience, d'Altafulla; el marketplace de sanitat privada Medi Admin Proyectos, de Santa Bàrbara; la plataforma d'ecommerce de producte fresc Al Mercat, de Tarragona; l'empresa de fabricació i venda de peces de roba i complements fabricats a mà Sumi, de la Secuita; l'empresa de gestió forestal Grimauet Treballs forestals, de Valls, i l'app per a usuaris i professionals dels centres residencials Keep in
Touch, dels Muntells.

En total, es van premiar 13 projectes empresarials nascuts a la demarcació de Tarragona. Els projectes guanyadors de cada categoria van rebre 5.000 euros cadascun. D'altra banda, les iniciatives que van rebre el reconeixement obtenen 1.000 euros cadascuna. Uns i altres rebran assessorament tècnic durant un any per part de la Diputació de Tarragona o de les seves entitats col·laboradores.

Notícies relacionades