La Ribera d'Ebre endega un pla de promoció dels productes locals

Els impulsors volen crear circuits curts de comercialització "des de la taula" creant sinergies entre diferents empreses productores

Una imatge de la reunió d'empreses d'avui. FOTO: ACN.
Redacció / Móra d'Ebre

La presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Gemma Carim, ha assenyalat en una jornada que ha reunit diverses empreses que els visitants de la comarca han de poder trobar als restaurants el producte de la Ribera d'Ebre, perquè puguin tastar "el fruit de la terra" que visiten.

La Ribera d'Ebre ha començat a posar fil a l'agulla per tal de promocionar-se a través dels seus productes locals. Així, el Consell Comarcal ha endegat un pla d'acció de quatre anys creant circuits curts de comercialització i promocionar la Ribera d'Ebre, també, "des de la taula". D'aquesta manera, els impulsors volen crear sinergies entre les 180 empreses productores de la comarca. Així, avui dilluns ha reunit una quinzena de productors carnis, d'oli, de mel, de vi o de dolços, entre d'altres.

"Els productors creuen en el seu producte però ens perdem en el circuit de venda i cal sensibilitzar el tipus de compres de fem. Volem arribar al mercat més pròxim, a les botigues i a la restauració que en definitiva és el nostre turisme", ha assenyalat Gemma Carim, presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre. Com ha apuntat Carim, els visitants de la comarca han de poder trobar als restaurants el producte de la Ribera d'Ebre, perquè puguin tastar "el fruit de la terra" que visiten. "Seria bo que els nostres restaurants tinguessin aquest assortiment que sovint no tenen i ho hem de continuar treballant", ha dit.

Notícies relacionades