La Generalitat assegura que Hard Rock no costarà "ni un euro públic"

Així ho ha dit el vicepresident i conseller d'Economia Pere Aragonès, que ha tret ferro a la pròrroga concedida al projecte

El vicepresident Aragonès, durant una intervenció avui al Parlament. FOTO: ACN.
Redacció / Barcelona

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha afirmat que “el Govern no juga al monopoli, el Govern crea condicions perquè determinats projectes estratègics puguin tirar endavant i en aquest hi som des de fa molt temps".

El vicepresident i conseller d'Economia i Hisenda, Pere Aragonès, ha reiterat que el projecte de Hard Rock d'instal·lar i explotar un casino al costat de PortAventura no suposarà cap despesa pública. "Ni un euro públic de la Generalitat en aquesta operació", ha afirmat Aragonès en el ple del Parlament d'aquest dimecres.

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, però, ha reiterat que la pròrroga s'acull a la llei de procediment administratiu i que, un cop es resolgui aquesta "última passa", tirarà endavant un projecte que la CUP i ECP consideren "nociu" i "fallit". La CUP i En Comú Podem, però, han mostrat el seu recel sobre la viabilitat real del projecte, i sobretot del seu calendari d'execució, davant la pròrroga de tres mesos concedida a la multinacional. "Això és una fugida endavant", ha dit el diputat de Cat-ECP David Cid.

"No configura un model econòmic de país, defensem la pluralitat; no es tracta d'un projecte central sinó complementari a tota l'oferta turística existent", ha argumentat Aragonès. "El Govern no juga al monopoli, el Govern crea condicions perquè determinats projectes estratègics puguin tirar endavant i en aquest hi som des de fa molt temps", ha afegit Calvet.

Notícies relacionades