FiraReus presenta la seva nova marca en turisme de negocis: firaReus Events

Es vol potenciar la diferenciació de l'activitat de fires de les reunions amb l'organització de congressos, jornades i conferències

Un moment de la presentació de firaReus Events. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

FiraReus ja treballa amb Costa Daurada i Catalunya Convention Bureau per intentar captar activitat tant en l'àmbit local com en l'internacional.

FiraReus ha presentat aquest migdia la seva nova marca destinada al turisme de negocis: firaReus Events. D’aquesta manera, aquesta iniciativa pretèn acostar firaReus al sector anomenat MICE (Meetings, Incentives, Conference and Events) i diversificar la seva activitat que fins ara era més aviat firal.

FiraReus ja treballa amb Costa Daurada i Catalunya Convention Bureau per intentar captar activitat tant en l'àmbit local com en l'internacional. "Aquesta nova marca va en la línia del nou pla de màrqueting de l'Agència Catalana de Turisme, que se centra en quatre eixos: desestacionalització a través del turisme de negocis, desconcentració, fent actes fora de Barcelona, diversificació a través de nous productes i augment de la despesa dels viatgers potenciant els visitants relacionats amb el turisme de reunions”, ha dit Sònia Serracarbassa, directora del Catalunya Convention Bureau.

Per la seva banda, el director de firaReus Eduard Vicente ha destacat el bon any de l’entitat, amb un augment de l’activitat: “Hem passat dels 40 actes anuals i 70 dies d'ocupació inicials, als gairebé 180 actes i 240 dies d'ocupació amb que tancarem aquest 2019 després de 3 anys consecutius de record d'activitat"

Notícies relacionades