Més de 300 estudiants i una dotzena d'empreses participen en l'"Speed Dating"

La trobada, organitzada pel Clúster TIC Catalunya Sud s'ha fet a les instal·lacions del Tecnoparc

Un instant de l'Speed Dating. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

Els estudiants han mantingut un contacte directe personal amb els representants de les diferents companyies per conèixer de primera mà les necessitats i oportunitats professionals del mercat laboral.

Un total de 315 alumnes i 13 empreses tecnològiques del sector tecnològic han participat en l'anomenat Speed Dating, la trobada organitzada pel Clúster TIC Catalunya Sud que pretén que els estudiants tinguin contacte amb els representants de les diferents companyies per conèixer de primera mà les necessitats i oportunitats professionals.

En la trobada, que s'ha fet al Tecnoparc, els alumnes de programació, publicitat i màrqueting digital i tècniques de desenvolupament d'aplicacions web i mòbils de centres de formació professional i universitària de Reus, Tarragona i Valls han presentat els respectius currículums a cadascuna de les companyies al vestíbul de les mateixes instal·lacions. Els joves han valorat molt positivament la iniciativa que els ha posat en relació amb el món laboral i els ha obert un ampli ventall de possibilitats per iniciar la seva carrera professional.

Durant la jornada també s'ha fet la primera presentació del projecte Escola TIC que impulsen el Clúster TIC Catalunya Sud i la Fundación Esplai i que començarà les seves activitats formatives durant el 2020. Aquesta iniciativa és una aposta del Clúster TIC per la formació especialitzada i enfocada a alinear les vocacions dels estudiants amb les necessitats del creixent sector digital.

Notícies relacionades