La plantilla de l'equip de futbol de la Pobla de Mafumet entrega joguines a l'hospital Joan XXIII

Són els joguets que es van recollir durant la celebració del Torneig de Nadal de futbol base que organitza Dow Chemical

La plantilla de la Pobla a les portes de l'hospital Joan XXIII:
Redacció / Tarragona

L’acte d’avui és la conseqüència de la campanya "La teva joguina els farà somriure" que es va dur a terme durant el torneig de futbol base del passat cap de setmana.

Jugadors i cos tècnic de la plantilla de l’equip de futbol de la Pobla de Mafumet han entregat aquest migdia les joguines que es van recollir en el Torneig de Nadal de futbol base organitzat per Dow Chemical i que el passat diumenge va celebrar la 23ª edició. Els joguets es van recollir dins de la campanya "La teva joguina els farà somriure".

Els esportistes, juntament amb l'alcalde de la Pobla, Joan Maria Sardà, el director de DOW Chemical Tarragona, Ignasi Cañagueral, el responsable de relacions institucionals de DOW Chemical, Josep Boronat, i el gerent territorial de l'ICS Camp de Tarragona, Rafael Gracia, han visitat als nens i nenes ingressats a la planta de Pediatria de l'Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona. A la comitiva també estava l'ex jugador internacional de la Pobla, del Nàstic i de l'Atlético de Madrid, Juan Vizcaíno.

Notícies relacionades