Jornada sobre valors i recursos humans de les noves empreses a firaReus

El "Motivation Day" arriba el pròxim dilluns i les conferències tractaran sobre la sostenibilitat com a element clau pel futur de les empreses

Una imatge del cartell del Motivation Day.
Redacció / Reus

El Motivation Day s'articularà al voltant dels tres eixos vinculats a la sostenibilitat: l'ambiental, l'econòmic i el social. La jornada farà especial incidència en l'eix social com impulsor dels altres dos.

FiraReus acollirà el pròxim dilluns 20 de gener una nova edició del Motivation Day, una jornada adreçada a directius de recursos humans amb la finalitat de donar a conèixer novetats i compartir experiències i bones pràctiques en matèries relacionades amb la gestió de les persones.

La temàtica de les conferències girarà entorn de la sostenibilitat com a element clau pel futur de les empreses. Així, amb el títol "Transformació sostenible: el repte empresarial del segle XXI", el Motivation Day s'articularà al voltant dels tres eixos vinculats a la sostenibilitat: l'ambiental, l'econòmic i el social. La jornada farà especial incidència en l'eix social com impulsor dels altres dos, partint de la base que treballar el valor de les persones que formen part de l'empresa, farà que aquesta pugui ser més sostenible en l'àmbit mediambiental i en l'econòmic.

Pel que fa al programa, s'han organitzat diferents activitats i xerrades a càrrec de professionals vinculats al món de la sostenibilitat i la motivació dels treballadors. El programa previst és el següent:

8.45 h - 9 h Arribada i check in.

9 h - 9.15 h Benvinguda i presentació a càrrec de Josep Mª Arias, periodista, consultor de Comunicació Corporativa i dircom a Bonaimatge. Professor de la URV.

9.15 h - 9.45 h Com motivem a les persones a les noves organitzacions del segle XXI? A càrrec de Xavier Mas, assessor estratègic, agile & expansió de negocis.

9.45 h - 10.30 h Col·loqui: Com treballar la sostenibilitat corporativa? Moderador: Jaume Aguadé, Director de RRHH a Messer Ibérica de Gases.

- Marta Sas, fundadora de Salix (EIX AMBIENTAL).

- Rubén Folgado, professor del mòdul de Lideratge de l'MBA-URV, director tècnic de Messer Ibérica i president de l'AEQT (EIX ECONÒMIC).

- Montse Masip, coordinadora de zona Fundación Adecco (EIX SOCIAL).

Torn obert de preguntes.

10.30 h - 11 h Coffee Break.

11 h - 11.45 h Col·loqui: Quin és el perfil del directiu de les empreses que aposten per la sostenibilitat? Moderadora: Natàlia Segura, Socia Directora a The Skeye.

- Núria Foraster, directora de RRHH de Gomà Camps.

- Cecilia Morillo, HR Manager GM Site Valls & Global Operations Services- C&B Manager Ibearia at Essity.

- Montse Miralles, Directora de RRHH de Xarxa Sanitària i Social Santa Tecla.

11.45 h - 12.30 h Xerrada motivacional a càrrec de Maria Petit, ambaixadora Fundación Adecco.

12.30 h - 13 h Model de negoci i sostenibilitat. A càrrec de Patricia Pólvora, cofundadora i CEO de Teterum i professora RSC d'ESIC.

13 h Cloenda a càrrec de Teresa Pallarès, Regidora d'Economia, Coneixement i Habitatge de l'Ajuntament de Reus.

Notícies relacionades