Els treballadors d'ASESA donen un euro del seu salari mensual a La Muntanyeta

Asfaltos Españoles S.A. també ha entregat joguines i material didàctic per a les aules de l'escola d'aquesta entitat

Moment de l'entrega del material per part d'ASESA. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

Aquest matí, Montserrat Vallverdú, directora general d'ASESA, i Jordi Trillas, com a representant dels treballadors, han visitat les instal·lacions de La Muntanyeta i han fet entrega de totes dues aportacions. La presidenta de l'APPC, Rosa Maria Rizo, els ha acompanyat durant la seva estada al centre per agrair-los la iniciativa.

ASESA ha fet entrega aquest matí d’una aportació econòmica (sense concretar) i de joguines i material educatiu per l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona La Muntanyeta. Així, la plantilla d’Asfaltos Españoles S.A. ha cedit un euro mensual de la nòmina de cada treballador per fer l’aportació. Tant la donació econòmica com el material entregat es destinarà a activitats i teràpies que tenen com a objectiu millorar la qualitat de vida de les persones amb paràlisi cerebral.

Montserrat Vallverdú, directora general d'ASESA, i Jordi Trillas, com a representant dels treballadors, han visitat les instal·lacions de La Muntanyeta i han fet entrega de totes dues aportacions. La presidenta de l'APPC, Rosa Maria Rizo, els ha acompanyat durant la seva estada al centre per agrair-los la iniciativa.

Notícies relacionades