FiraReus preveu aquest 2020 consolidar l'ocupació i els actes organitzats el 2019

Vol mantenir les 13 fires que es van fer i que van registrar 240 dies d'ocupació durant l'any passat

Un moment de la presentació de les previsions per 2020. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

La primera fira d'enguany serà Epocauto, la fira del motor i el vehicle clàssic que complirà 20 edicions i es durà a terme el cap de setmana del 29 de febrer i l'1 de març, amb exposicions i algunes novetats per tal de celebrar els seus 20 anys.

FiraReus mantindrà les 13 fires anuals (pròpies i externes o coorganitzades) aquest 2020 i treballa per consolidar els 240 dies d'ocupació amb 180 actes realitzats durant el 2019. Així ho han afirmat els responsables de l’entitat en la presentació de les previsions d’enguany.

La primera fira d'enguany serà Epocauto, la fira del motor i el vehicle clàssic que complirà 20 edicions i es durà a terme el cap de setmana del 29 de febrer i l'1 de març, amb exposicions i algunes novetats per tal de celebrar els seus 20 anys.

Durant el primer semestre també estan programades altres tres fires que s'han convertit en certàmens de referència del seus sectors, com són el Saló de la Mascota, Bestial; el Saló de la Moto, i la fira del vehicle d'ocasió, AUTOPRIMAVERA.

La regidora d'Economia i Coneixement, Teresa Pallarès, ha destacat "la professionalitat i proximitat de les persones que formen part de firaReus i de REDESSA, els quals han fet possible una fidelització de més del 70% dels clients i fer del 2019 un nou any amb rècord d'ocupació".

En l'àmbit dels congressos, en aquest primer semestre està prevista la realització del Congrés Català d'Urologia, que es celebrarà els dies 15,16 i 17 de maig.

Pel que fa al segon semestre, la fita més important serà la celebració de les 50 edicions d'exproReus que es durà a terme del 8 al 12 d'octubre, mentre que Tot Nuvis tancarà la programació del calendari de fires pròpies de firaReus, del 13 al 15 de novembre.

En l'àmbit del sector de reunions, entre els 180 actes realitzats al 2019 hi havia cursos de formació, jornades, congressos i convencions, entre d'altres. En aquest sentit, la setmana vinent hi haurà la primera jornada organitzada per firaReus, el Motivation Day, que es farà el dilluns dia 20 al matí. Entre l'activitat programada destaca també la Mobile Week que es farà el dia 20 de febrer i la jornada de màrqueting digital FICOMMERCE del 25 d'abril i la Jornada d'Empresa i Esport que es farà el dia 21 de juny. Dins d'aquest àmbit, una de les novetats d'enguany, serà l'organització conjuntament amb el CESDA, d'una jornada internacional sobre Emergència Climàtica i Aviació prevista per al 6 de desembre.

Entre els objectius del 2020 també hi ha la potenciació dels esdeveniments professionals MICE (Meetings, Incentives, Conventions and Exhibiticions) iniciada el passat mes de desembre amb la presentació de la nova marca de firaReus Events, destinada al posicionament i a la projecció de la destinació dins del mercat del turisme de reunions.

Notícies relacionades