Iqoxe afirma haver invertit 60 MEUR des de l'any 2014

L'empresa assegura que està al dia amb les certificacions de seguretat, salut i medi ambient

Una imatge de l'empresa Iqoxe. FOTO: ACN.
Redacció / Tarragona

L’empresa assegura que des que es propietària d’Iqoxe ha augmentat la plantilla de treballadors en un 10%.

L’empresa Iqoxe, situada al polígon sud de Tarragona i que la setmana passada va patir un greu accident amb l’explosió d’un tanc d’òxid d’etilè i l’incendi d’un altre d’òxid de propilè, ha afirmat en un comunicat que ha invertit 60 milions d’euros des de l’any 2014, moment en què la companyia Cristian Lay va comprar l’empresa. "Això demostra que el grup va apostar pel seu desenvolupament", ha afirmat la companyia en un comunicat. Sobre seguretat, ha explicat que l'11 de desembre un empresa homologada va emetre el dictamen de seguretat al que està obligat anualment "sense cap incidència".

En aquest sentit, ha informat que té certificats vigents en salut i seguretat en l'ocupació, qualitat de processos i medi ambient, com per exemple haver superat les proves per obtenir diversos certificats ISO.

Pel que fa als treballadors, ha aportat informació de la Seguretat Social que mostren que des que CL Grupo Industrial va comprar IQA el 2014 "'s'ha augmentat la plantilla en prop d'un 10%", amb 116 persones de mitjana el 2019. També en matèria laboral ha insistit que, "com no pot ser d'una altra manera", es compleix amb allò acordat al conveni d'empresa pel que fa al nombre de persones que treballen per torn.

Notícies relacionades