El Fòrum d'Inversió CAT SUD serà l'aparador de vuit projectes innovadors que cerquen finançament

Es farà el 30 de gener a l'auditori de la Diputació de Tarragona i en la convocatòria es van presentar 15 propostes

Una imatge de l'edició de l'any passat. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

L'acte comptarà també amb la participació de Laura Latorre, talent manager de Freshly Cosmetics, una startup nascuda a Reus que ha crescut exponencialment tot revolucionant el sector de la cosmètica i que oferirà la xerrada "L'èxit de Freshly Cosmetics, un equip amb talent i actitud".

L’auditori de la Diputació de Tarragona acollirà el pròxim 30 de gener la quarta edició del Fòrum d’Inversió CAT SUD. Aquest fòrum té l’objectiu de servir d’aparador per a emprenedors que busquen finançament per als seus projectes. En aquesta ocasió seran vuit les propostes que exposaran les virtuts dels seus plantejaments davant els possibles inversors. Els vuit emprenedors seleccionats van ser triats d’un total de 15 propostes rebudes.

L’acte, que està obert a tot el públic (prèvia inscripció), comptarà també amb la participació de Laura Latorre, talent manager de Freshly Cosmetics, una startup nascuda a Reus que ha crescut exponencialment tot revolucionant el sector de la cosmètica i que oferirà la xerrada "L'èxit de Freshly Cosmetics, un equip amb talent i actitud".

s'organitza un any més de manera conjunta per la Diputació de Tarragona, l'Ajuntament de Tarragona, l'Ajuntament de Reus, l'Agència per a la competitivitat de l'empresa de la Generalitat de Catalunya (ACCIÓ) i la Universitat Rovira i Virgili.

Notícies relacionades