El 4t Fòrum d'Inversíó CAT SUD registra una participació d'un centenar i mig d'emprenedors i inversors

En l'acte hi havia professionals d’arreu de Catalunya que cercaven finançament per al seu projecte amb possibles socis

Un moment del Fòrum a l'auditori de la Diputació de Tarragona. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

Durant la present edició s'han exposat set idees de negoci, prèviament seleccionades d'entre 15 propostes presentades

Un total de 150 persones s’han reunit avui en el 4t Fòrum d'Inversió CAT SUD que s’ha celebrat a l’auditori de la Diputació de Tarragona. el Fòrum és un espai de trobada que per quart any consecutiu reuneix emprenedors i emprenedores d'arreu de Catalunya que cerquen finançament per al seu projecte amb possibles inversors. La iniciativa està impulsada conjuntament per la Diputació de Tarragona, l'Ajuntament de Tarragona, l'Ajuntament de Reus, l'Agència per a la competitivitat de l'empresa de la Generalitat de Catalunya (ACCIÓ) i la Universitat Rovira i Virgili.

Durant la present edició s'han exposat set idees de negoci, prèviament seleccionades d'entre 15 propostes presentades: Ebredron, que ofereix diversos serveis amb drons i que busca finançament per produir un prototip de dron aquàtic; Iberinsect, una empresa biotecnològica que cria i ven insectes destinats al consum animal i humà; Medic Admin Proyectos, una plataforma en què els professionals de la salut poden trobar espais i centres mèdics on oferir els seus serveis; My Vintage, que ofereix l'oportunitat de produir el teu propi vi amb una collita personalitzada; Projecte Òrbita, un programa educatiu que aplica estratègies d'atenció a la diversitat de l'alumnat, a través de la intel·ligència artificial, per combatre el fracàs escolar i el risc d'exclusió social; Up2smart, que ofereix solucions a problemes industrials i de negocis utilitzant tècniques d'intel·ligència i visió artificial; i We Yado, una nova forma de coworking que ofereix espais alternatius on treballar com hotels, cafeteries, restaurants, entre altres. La presentació d'aquests projectes davant els possibles inversors és la culminació d' un procés que ha inclòs assessorament previ especialitzat per perfeccionar les habilitats a l'hora de comunicar la seva iniciativa empresarial.

L'acte també ha comptat amb la participació de Laura Latorre, talent manager de Freshly Cosmetics, una startup nascuda a Reus del sector de la cosmètica i que ha parlat sobre "L'èxit de Freshly Cosmetics, un equip amb talent i actitud". L'èxit d'assistència a l'acte i el potencial de les empreses participants consoliden el Fòrum d'Inversió CAT SUD com un punt de trobada entre emprenedors i possibles inversors.

Notícies relacionades