El temporal Glòria fa destrosses per valor d'un milió d'euros als càmpings de la ciutat de Tarragona

L'Agrupació de Càmpings Tarragona Ciutat lamenta que l'Ajuntament no s'ha posat en contacte amb els afectats per conèixer l'abast dels danys

Imatge d'alguns dels treballs que es duen a terme en alguns dels càmpings. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

L'entitat confirma que la situació estarà normalitzada de cara a la temporada de Setmana Santa, quan es preveu que les instal·lacions tornin a obrir.

L'Agrupació de Càmpings Tarragona Ciutat ha quantificat en un milió d’euros les pèrdues causades pel temporal Glòria. Segons aquesta entitat, s’han jagut “d’adoptar mesures excepcionals per evitar mals més grans” i lamenten “la situació d'absolut desemparament patit pels empresaris, per part de l'administració local, que encara no s'ha posat en contacte per conèixer l'abast dels perjudicis i donar suport de cara a la propera campanya 2020”.

“Es treballa a contrarellotge per poder recuperar l'activitat a principis d'abril, quan arrenca la temporada", diu Agustí Peyra, president de l’Agrupació de Càmpings Tarragona Ciutat. L’entitat confirma que la situació estarà normalitzada de cara a la temporada de Setmana Santa, quan es preveu que les instal·lacions tornin a obrir.

Notícies relacionades