L'Estat destinarà tres milions i mig d'euros a reparar els danys del temporal Glòria a la costa tarragonina

La tempesta va malmetre passejos marítims i va provocar la pèrdua de grans quantitats de sorra a les platges

Una imatge dels desperfectes al Detla de l'Ebre. FOTO: ACN.
Redacció / Tarragona

Els beneficiaris seran Cunit, Calafell, el Vendrell, Roda de Berà, Creixell, Torredembarra, Altafulla, Tarragona, Vila-seca, Salou, Cambrils, Mont-roig del Camp, l'Hospitalet de l'Infant, l'Ametlla de Mar, el Perelló, l'Ampolla, Deltebre, Amposta, Sant Jaume d'Enveja, Sant Carles de la Ràpita i Alcanar.

El govern de l’Estat destinarà 3,5 milions d’euros a les poblacions costaneres de la demarcació de Tarragona afectades pel temporal Glòria. Així, els diners es destinaran a reparar passejos marítims malmesos i reposar la sorra de les platges. Els municipis que rebran els ajuts estatals són: Cunit, Calafell, el Vendrell, Roda de Berà, Creixell, Torredembarra, Altafulla, Tarragona, Vila-seca, Salou, Cambrils, Mont-roig del Camp, l'Hospitalet de l'Infant, l'Ametlla de Mar, el Perelló, l'Ampolla, Deltebre, Amposta, Sant Jaume d'Enveja, Sant Carles de la Ràpita i Alcanar.

Tarragona és la demarcació catalana que més diners rebrà del govern central perquè Barcelona en tindrà dos milions i Girona 250.000 euros.

Notícies relacionades