La Confederación Campings del Mediterráneo estudia el model francès sobre riscos d'inundació

Representats de CCM, que engloba molts dels establiments tarragonins, s'han reunit a París amb Fédération Nationale d’Hôtellerie de Plein Air (FNHPA)

Una imatge de la reunió a París. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Alcanar

A França hi ha un total de 300 càmpings inundables i la FNHPA n'està fent un inventari i redactant un manual per afrontar el risc d'inundació.

La Confederación de Campings del Mediterráneo (CCM), una entitat que associacions de Tarragona, Girona, Lleida, Castelló, València, Alacant i els càmpings de muntanya (per sobre dels 1.000 metres) va ser convidada a una reunió a París amb Fédération Nationale d'Hôtellerie de Plein Air (FNHPA) per conèixer la gestió dels càmpings francesos davant els riscos d'inundació.

A França hi ha un total de 300 càmpings inundables i la FNHPA n'està fent un inventari i redactant un manual per afrontar el risc d'inundació. "Estan analitzant els punts on es troba el risc, destacant la prioritat de la seguretat de les persones, informant el client i al personal, les possibilitats de la instal·lació per minvar el risc i les mesures necessàries perquè els càmpings puguin aguantar una inundació", diu Marc Francesch, membre de la delegació de CCM que ha anat a la capital francesa.

El que es faci a França permetrà fer proves pilots a la demarcació en una entitat, CCM, que agrupa més de 300 càmpings.

Notícies relacionades