La FEHT recomana el tancament d'hotels, càmpings i apartaments turístics

La federació hotelera assegura que al tractar-se de la temporada baixa, molts establiments encara no estaven oberts al públic

Uns turistes prenent el sol en un dels hotels de la demarcació de Tarragona. FOTO: X.J.
Redacció / Tarragona

La FEHT assegura que està treballant amb les autoritats sanitàries o polítiques per aplicar els diferents decrets i instruccions governamentals al sector.

La Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme (FEHT) de Tarragona Província ha publicat un comunicat on assegura que està treballant amb les autoritats sanitàries o polítiques per aplicar els diferents decrets i instruccions governamentals al sector.

Segons el document, la FEHT ha demanat a bars i restaurants que tanquin mentre que també ha recomanat a hotels, càmpings i apartaments turístics que facin el mateix. D’igual forma, la federació assegura que, com que el moment actual correspon a la temporada baixa, molts establiments encara no havien obert al públic. El comunicat és el següent:

Davant la situació sanitària actual i per tal de col·laborar en la prevenció de l'expansió del Coronavirus, la FEHT vol comunicar el següent:

· En els darrers dies hem treballat conjuntament amb les Autoritats Sanitàries, Generalitat deCatalunya, Govern d'Espanya i altres Associacions sectorials per tal d'aplicar al sector turístic i hostaler totes les mesures que s'han sol·licitat.
· Així, s'ha sol·licitat a tots els restaurants i bars de la província que tanquin. Pel que fa als establiments d'allotjament com hotels, càmpings i apartaments turístics de la província de Tarragona que romanen oberts, se'ls hi està recomanant que intentin tancar, sempre oferint la millor solució a tots els seus clients per tal que puguin confinar-se a casa seva.
· Cal recordar que, per l'època de l'any en la que ens trobem -temporada baixa-, una gran part de la planta hotelera, càmpings i apartaments turístics, així com molts restaurants de les principals poblacions turístiques ja es trobaven tancats.
· Un cop s'aconsegueixi superar aquesta situació excepcional, des de la FEHT es faran les valoracions econòmiques pertinents. Alhora, restem a l'espera de conèixer quines seran les ajudes econòmiques que s'oferiran al sector turístic des de l'Administració Pública.

 

Des de la FEHT volem agrair públicament l'esforç de tots els equips sanitaris, així com de totes les
persones que estan contribuint a mitigar aquesta situació.

Notícies relacionades