L'Ajuntament de Tarragona crea una app per resoldre els dubtes dels ciutadans al voltant del coronavirus

L'aplicació es diu TGN Emergències hi apareix informació sobre el confinament, les restriccions de mobilitat, l'estat dels comerços o els diferents tràmits que es poden fer

Una imatge de l'app que ha posat en marxa l'Ajuntament de Tarragona. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

El conseller responsable de Tecnologia de la Informació i Comunicació, Jordi Fortuny, considera que l’aplicació és “indispensable” per tal d’informar la ciutadania.

La ciutat de Tarragona disposa des d’avui d’una nova eina perquè els seus ciutadans estiguin al dia de totes les mesures que el govern local ha pres en relació amb el coronavirus. Es tracta d’una aplicació informàtica que duu el nom de TGN Emergències i es pot trobar des de quines són les restriccions de mobilitat, dubtes sobre el confinament, missatges de l’equip de govern, resolucions sobre diferents tràmits, recursos, etc.

L’app està disponible en dispositius Android i IOS i es complementa amb el lloc web https://www.tarragona.cat/coronavirus. L’aplicació es pot descarregar a: https://www.tarragona.cat/app-tgnemergencies.

"Amb tanta informació que s'està generant diàriament crèiem que era indispensable posar-la a l'abast de la ciutadania. Per això hem creat aquesta eina d'informació de servei que resolt tots els dubtes que genera la pandèmia. L'objectiu és que es converteixi en una eina útil que contingui informació del coronavirus, així com totes les mesures que des del consistori estem adoptant", diu el conseller responsable de Tecnologia de la Informació i Comunicació, Jordi Fortuny.

A l’aplicació es pot consultar la següent informació:

1. Serveis d'emergència. En aquest espai es detallen els serveis d'emergència que estan en funcionament a Tarragona i les seves dades de contacte.

2. Comerços. Espai que recollirà els serveis en línia que aquests dies ofereixen els comerços de la ciutat.

3. Preguntes i respostes. Un espai per esclarir dubtes sobre el que es pot fer i el que no durant l'estat d'alarma.

4. La darrera hora. Enllaç al Twitter @TGNAjuntament, on s'informa al minut de la darrera hora relacionada amb tots els aspectes de la crisi.

5. Notícies municipals. Espai de consulta de totes les notícies que emet l'Ajuntament de Tarragona.

6. Test de /Salut. Accés a l'app del Departament de Salut de la Generalitat, que et permet fer-te el test en cas que tinguis símptomes relacionats amb la Covid-19.

Notícies relacionades