Els càmpings regalen un miler d'estades per als professionals sanitaris en agraïment a la seva tasca contra el coronavirus

La campanya "Dales un aplauso" de la Confederación de Cámpings del Mediterráneo (CCM) ofereix aquestes places en establiments des de Girona i fins a Alacant

Una imatge d'un càmping. FOTO: ACN.
Redacció / Tarragona

Les estades es faran durant la primera quinzena de juliol i de setembre.

Els càmpings que formen part de la Confederación de Cámpings del Mediterráneo (CCM) allotjaran de franc el personal sanitari que està lluitant contra l’epidèmia de coronavirus. Així, la CCM, que compta amb més de 3.000 establiments, ofereix un miler d’estades gratuïtes per aquests professionals dins de la campanya “Dales un aplauso”.

Els establiments es troben des de Girona i fins a Alacant, i també als càmpings de muntanya. Aquelles persones del grup de professionals sanitaris que ho vulguin s’hauran d’inscriure al web www.dalesunaplauso.com i els afortunats sortiran després d’un sorteig.

Les estades es faran durant la primera quinzena de juliol i de setembre i també es triaran deu històries solidàries (voluntaris en residències de la tercera edat, persones que cusen mascaretes, professors i monitors online, etc.).

Notícies relacionades