L'Ajuntament de Reus es reunirà amb els agents econòmics i socials de la ciutat per trobar sortides a la crisi

La reunió, que es farà per videoconferència, tindrà lloc aquest dijous i té l'objectiu d'analitzar la situació actual del teìxit econòmic de la ciutat

Una imatge de la façana de l'Ajuntament de Reus. FOTO: ACN.
Redacció / Reus

Es vol consensuar propostes de reactivació en l'àmbit municipal per mitigar-ne els efectes.

L'Ajuntament de Reus vol fer una radiografia de l’estat econòmic de la ciutat després de dues setmanes de confinament. El consistori ha convocat els agents econòmics i socials de la ciutat a una cimera per a la reactivació econòmica de la ciutat aquest dijous. La cimera, que es farà per videoconferència, té l’objectiu d’identificar conjuntament necessitats presents i futures de les empreses i comerços de la ciutat, i consensuar propostes de reactivació en l'àmbit municipal per mitigar-ne els efectes.

Així, l'Ajuntament ha convocat els representants de la Cambra de Comerç de Reus, APIR, PIMEC, CEPTA/Foment Reus Empresarial, Clúster TIC, Unió de Botiguers de Reus, Centre Comercial El Pallol, El Tomb de Reus, La Fira Centre Comercial, Eix Comercial Passeig Prim, Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials, CCOO i UGT. Per part de l'Ajuntament hi assistirà l'alcalde, la vicealcaldessa i quatre regidors més.

"L'obligat tancament de comerços i empreses, amb la conseqüent caiguda d'ingressos i la proliferació d'expedients de regulació temporal d'ocupació, fa preveure un increment significatiu de la taxa d'atur a la ciutat, a la qual cal donar-hi resposta amb previsió i de manera proactiva", apunta el govern reusenc en un comunicat.

Notícies relacionades