Granados demana al govern central la derogació de la regla de la despesa i la readaptació del programa Destinació Turística Intel·ligent

L'alcalde de Salou va fer aquesta petició a la secretaria d'Estat de Turisme en una videoconferència divendres passat

L'alcalde de Salou durant la videoconferència. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Salou

El batlle de la vil·la de la Costa Daurada va fer la sol·licitut en virtud la nova conjuntura i a les noves i diferents preferències dels turistes.

Salou vol que el programa Destinació Turística Intel·ligent (DTI) s’adapti als temps que s’estan vivint a causa del coronavirus. L’alcalde d’aquesta població de la Costa Daurada, Pere Granados, va demanar a la secretària d'Estat de Turisme, Isabel Oliver, la derogació de la regla de la despesa i la readaptació del programa DTI, Destinació Turística Intel·ligent, a la nova conjuntura i a les noves i diferents preferències dels turistes. Granados va fer aquesta petició en una videoconferència divendres passat en la qual hi van participar unes 80 persones.

"La importància, ara més que mai, de coordinar esforços per tal de reorientar les campanyes turístiques i promocionals, ja que la nova conjuntura social ens planteja nous reptes", diu l’alcalde de Salou.

Notícies relacionades