Tarragona vol turisme tot l'any i potenciar la seva imatge com a "destí segur"

En una reunió amb el sector, l'Ajuntament acorda desestacionalitzar l'arribada de visitants i promoure la higiene i desinfecció per combatre el coronavirus

Platja de l'Arrabassada de Tarragona. FOTO: ACN.
Redacció / Tarragona

Es crearà un segell per per destacar els establiments que compleixen amb la normativa que s'estableixi sobre mesures d'higiene i desinfecció.

L’Ajuntament de Tarragona no vol que el gruix de turistes es concentrin únicament a l’estiu. En una reunió aquest matí amb representants del sector, el consistori ha decidit desestacionalitzar la temporada amb la promoció d'activitats culturals, patrimonials, esportives, firals i comercials que atreguin visitants cada setmana, tal com ha assegurat  l’alcalde Pau Ricomà.

S’ha elaborat un pla de contingència on, a més, s’ha decidit promocionar la ciutat com a “destí segur” en relació amb la lluita contra el coronavirus. D’aquesta manera, es crearà un segell per per destacar els establiments que compleixen amb la normativa que s'estableixi sobre mesures d'higiene i desinfecció, tal com apunta presidenta del Patronat Municipal de Turisme, Laura Castel.

Notícies relacionades