Covestro dona a la Xarxa Santa Tecla 1.000 mascaretes quirúrgiques

L'empresa ha fet altres accions similars en aquesta crisi com aportacions econòmiques a institucions sanitàries catalans

Les mascaretes que ha donat Covestro. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

L'empresa assegura que des del decret de l'estat d'alarma ha garantit el subministrament de matèries primeres per als sectors de la salut i l'alimentació.

L’empresa Covestro amb una planta a La Canonja ha fet una donació de 1.000 mascaretes quirúrgiques a la Xarxa Santa Tecla de Tarragona per ajudar aquests centres hospitalaris en la seva lluita contra la Covid-19. Es tracta d’una nova acció de la companyia en aquesta crisi sanitària perquè anteriorment ja havia fet una donació de 30.000 euros a institucions de salud del país i, fins i tot, 100.000 ulleres de policarbonat i termòmetres a hospitals de la ciutat xinesa de Wuhan, epicentre mundial de l’epidèmia.

L’empresa assegura que des del decret de l’estat d’alarma ha garantit el subministrament de matèries primeres per als sectors de la salut i l’alimentació, com la producció de materials per a recobriments protectors en la fabricació de productes específics per al sector tèxtil sanitari o la construcció hospitalària.

Notícies relacionades