Messer dona 2.000 euros a l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili

Els diners serviran per a la investigació en diferents camps contra la infecció de la Covid-19

Una imatge d'un investigador de l'IISPV. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

Messer Ibèrica, fabricant de gasos industrials i medicinals situat en el Complex Químic de Tarragona, subministra gasos medicinals a 170 centres sanitaris a Espanya, entre ells també diversos centres a la província de Tarragona.

L’empresa Messer Ibèrica ha fet donació de 2.000 euros a l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) perquè aquesta entitat els destini a la recerca multidisciplinària de la infecció de la Covid-19.

Es tracta d’una nova aportació de la companyia després que fa uns dies Messer i altres empreses associades en l’AEQT va fer una donació conjunta de 330.000 euros destinats a la compra d'equips de respiració i EPI a hospitals de la demarcació de Tarragona.

L'IISPV treballa conjuntament amb l'Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII, l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus, l'Institut Pere Mata i la Universitat Rovira i Virgili, per trobar noves eines per combatre el SARS-CoV-2.

Cal recordar que Messer Ibèrica, fabricant de gasos industrials i medicinals situat en el Complex Químic de Tarragona, subministra gasos medicinals a 170 centres sanitaris a Espanya, entre ells també diversos centres a la província de Tarragona. En l'actual crisi de l'Covid-19 ha augmentat la seva producció de gasos medicinals i ha treballat per ampliar el subministrament d'oxigen medicinal en hospitals, instal·lacions d'emergència i residències de la tercera edat.

Notícies relacionades