Salou comença a planificar l'estratègia per a reactivar l'economia

L'Ajuntament ha posat en marxa la Comissió de dinamització econòmica per afrontar la crisi del coronavirus

Una imatge de la videoconferència de la Comissió de dinamització econòmica. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Salou

Es crearà un nou sistema de comunicació a través d'una aplicació de missatgeria tipus canal de WhatsApp per tal que la ciutadania pugui rebre les notícies més rellevants de Salou al mòbil.

El consistori de Salou ha creat  la Comissió de dinamització econòmica per afrontar la crisi arran de l’epidèmia de coronavirus. L’Ajuntament del municipi de la Costa Daurada mantenir i reactivar l'economia, el comerç i el teixit empresarial de Salou, i evitar, el màxim possible, la destrucció de llocs de treball.

L’alcalde Pere Granadors, mitjançant videoconferència, es va comprometre davant els empresaris amb mesures de flexibilització del pagament de les taxes i els cànons, i va dir que la creació d'aquesta comissió ajudarà a sumar sinergies i a unificar criteris de tothom, "perquè la unitat, la col·laboració i la suma d'esforços és fonamental, en aquest moment, per superar la crisis".

Per tal de fer més efectiva la comunicació amb la població, es crearà un nou sistema de comunicació a través d'una aplicació de missatgeria tipus canal de WhatsApp, que permetrà un contacte unilateral, per tal que la ciutadania pugui rebre les notícies més rellevants de Salou al mòbil, en l'actual escenari de crisi.

Notícies relacionades