La Generalitat connecta amb fibra òptica set capitals de comarca tarragonines

Segons el Govern, la finalitat és garantir la connectivitat al territori en un moment d'alts increments de trànsit d'internet arran de l'epidèmia de coronavirus

Els treballs de connexió de la fibra òptica. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

Així, els trams a la demarcació són: Tortosa-Gandesa, Móra la Nova-Falset, Valls-Montblanc i El Vendrell-Valls.

Set capitals de comarca tarragonines, Tortosa, Gandesa, Móra la Nova, Falset, Montblanc i El Vendrell estaran connectades amb fibra òptica després que avui hagin començat les obres per a garantir la connectivitat al territori durant la pandèmia de coronavirus. Els projectes, d’un total de 10 a tota Catalunya, es van aprovar per via d’urgència degut a la seva importància en aquests instants.

Així, els trams a la demarcació són: Tortosa-Gandesa, Móra la Nova-Falset, Valls-Montblanc i El Vendrell-Valls. La Generalitat justifica aquests projectes perquè les mesures imposades per lluitar contra la pandèmia de la COVID-19 han provocat uns increments de trànsit d'Internet, de mitjana, d'entre un 50% i un 80% a Catalunya i han convertit la connectivitat en un bé de primera necessitat per “donar resposta a les noves necessitats econòmiques i socials com ara teletreballar, la formació online, garantir el comerç online, els tràmits i les relacions socials en línia”.

Notícies relacionades