Salou crea la Taula Covid-19 per amortir els efectes de la crisi

Es tracta d'una iniciativa de l'alcalde Pere Granados i que compta amb la presència de tots els portaveus dels grups municipals per a reactivar l'economia i l'atenció social al municipi

L'Ajuntament de Salou. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Salou

Segons el batlle, la taula serà “un espai de participació on es debatran i recolliran propostes i iniciatives que donin resposta als interessos i necessitats que exigeix i requereix la societat postcoronavirus”.

Salou està disposat a combatre els efectes sobre l’economia i la societat que està deixant l’epidèmia de coronavirus. L’alcalde Pere Granados ha impulsat una iniciativa amb el nom de Taula Covid-19 que vol amortir els efectes de la crisi al municipi. Així, la taula intentarà reactivar l’economia i l’atenció social dels salouencs en “un espai de participació on es debatran i recolliran propostes i iniciatives que donin resposta als interessos i necessitats que exigeix i requereix la societat postcoronavirus, tant des del punt de vista econòmic, com social".

Aquesta iniciativa compta amb la participació de tots els portaveus dels grups municipals de l’Ajuntament de Salou i també amb l’alcalde Granados.

Notícies relacionades