L'Ajuntament, els restauradors i els comerciants de Salou demanen a la Generalitat que reobri l'hostaleria

Ho han fet mitjançant un manifest on afirmen que les ajudes anunciades al sector han estat totalment insuficients

Una imatge de la signatura del manifest. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Salou

Si no hi ha economia, no podrem finançar ni l'emergència sanitària ni l'emergència social", ha dit l'alcalde de Salou Pere Granados.

Front comú de Salou perquè la Generalitat permeti als establiments del sector de l’hostaleria obrir novament les seves portes. L’Ajuntament de Salou, l’Assocació d’Empresaris de l’Hostaleria del municipi, l'Associació d'Empresaris Turístics de Salou (ASETS) i l'Associació Shopping Salou han signat un manifest instant el Govern de la Generalitat a concedir ajuts econòmics directes i la reobertura immediata dels bars i restaurants, amb totes les mesures de seguretat.

En el document s’assegura que es ajudes fins ara anunciades al sector de la restauració i el comerç, que s'han mostrat del tot insuficients per poder sobreviure i compensar el cost obligat del seu tancament. Des de Salou es demana que abans que el govern de la Generalitat plantegi alguna altra mesura restrictiva, que es consulti els representants dels sectors implicats. “Si no hi ha economia, no podrem finançar ni l'emergència sanitària ni l'emergència social", ha dit l’alcalde de Salou Pere Granados.

L’alcalde va enviar ahir una carta al president de la Generalitat en funcions, Pere Aragonès, demanant la reobertura dels establiments d’hostaleria, assegurant que amb el toc de queda i el confinament perimetral el cap de setmana, la reapertura dels locals de restauració seria compatible i no agreujaria la situació sanitària.

Notícies relacionades